A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Наша НУШ

Дата: від до Скинути

Сьогодні ,16 січня, міжнародний день снігу.

Чого найбільше дітвора чекає взимку? Ну,звичайно, ж снігу! Сьогодні ,16 січня, міжнародний день снігу. І хоча природа не подарувала нам його на сьогодні вдосталь, мої НУШенята змогли зліпити сніговика, а напередодні свята дізналися про його історію виникнення, цікаві факти про сніг. Сподіваємось, що зима ще подарує нам розваги на снігу.

22:50 16.01.2022

Сьогодні відзначають Міжнародний день ,, Дякую"

Сьогодні,11січня, Україна і весь світ відзначають Міжнародний день ,, Дякую" - свято ввічливості та подяки, яке було започатковане з ініціативи ЮНЕСКО та ООН і покликане нагадати людям про цінність хороших манер. В Україні це свято відзначають із 2008 року. Разом з другокласниками ми також приєдналися до святкування цього незвичайного свята. Наш день, як завжди, розпочався з ранкової зустрічі, на якій малята переглянули презентацію про це свято, пограли в гру ,,Чи скажеш ти дякую", ,,Так чи ні", говорили одне одному теплі слова, виготовили листівки для тата з мамою,намалювали це слово таким, яким вони його собі уявили ( це були сердечка, смайлики, квіточки)...

23:01 11.01.2022

Маємо переможця!

II ВВМ з української мови - це наймасштабніший в Україні конкурс з української мови, метою якого є розвиток в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови, формування компетентностей комунікативно, доцільно й виправдано користуватися засобами мови в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування.

12:03 29.12.2021

Знаємо зимові свята й шануємо традиції нашого народу

Учні 4 класу Гринцівського ЗЗСО, вихованці народознавчого гуртка "Криниченька" Центру позашкільного освіти, що діє на базі нашого закладу, взяли активну участь у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі "Зимові свята в традиціях нашого народу". За це отримали нагородні документи.

13:44 24.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень